От Москва: Украйна ще я сполети съдбата на нацистка Германия

Ситуацията в град Буча се използвала за дискредитиране на Русия
5 апр 2022 12:48, Елка Василева
483
От Москва: Украйна ще я сполети съдбата на нацистка Германия
Снимка: архив, БГНЕС

Ситуацията в украинския град Буча е провокация, целяща дискредитиране на Русия и оправдаване на санкциите, а страните от НАТО не се нуждаят от истинско разследване на случилото се, написа в Телеграм председателят на Държавната дума Вячеслав Володин.

„Целта е една - да се дискредитира Русия, да се оправдаят санкциите, доставките на оръжие, други неприятелски действия, да се изостри още повече ситуацията в Украйна“, цитира коментара му ТАСС.

Още по темата
Володин нарича инцидента "режисирана постановка" и представление, предназначено за западната публика. По думите му като по поръчка „еднакви заглавия и снимки бяха публикувани в чуждестранните медии“, президентът на САЩ Джо Байдън веднага призова за нови санкции, а „(украинският президент Володимир) Зеленски, който седеше някъде в база на НАТО, беше спешно докаран в Буча". „Вашингтон и Брюксел са сценаристите и режисьорите. Актьорите са от Киев", добави Володин.

Според него „страните от НАТО нямат нужда от разследване, виновниците вече са определени“. „Няма факти. Само лъжи. Украинските медии са принудени да премахват публикуваните от тях "снимкови доказателства", тъй като информацията от тях не се потвърждава. Но никой вече не се интересува от това. Обвиненията вече са отправени“, добави той.

„Единственото, за което не можем да бъдем подготвени, е подлостта. Това е както наша сила, така и наша слабост. Както показва историята, времето поставя всичко на мястото му", подчерта руският политик.

Подобна е и реакцията на случващото се на заместник-председателя на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев. Той нарече съобщенията на украинската страна „фалшификати, отгледани в циничното въображение на украинската пропаганда“. Според Медведев радикалните русофобски идеи в съвременното украинско общество се възпитават още в училище.

Той посочи, че в последните години фашизмът се е превърнал в идеология в Украйна, а самата страна като начин на мислене се е превърнала в Третия райх, но „в крайна сметка ще я сполети съдбата на нацистка Германия“, цитира ТАСС думите на Медведев. Според заместник-председателя на руския Съвет за сигурност една от най-важните цели на Москва е да промени "кървавото и пълно с лъжи" съзнание на някои украинци. Това е необходимо за спокойствието на бъдещите им поколения и за създаването на отворена Евразия - от Лисабон до Владивосток, е оценката на Медведев.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
378
4
 
3
 
! Отговори
Истанбул преди 2 години
Да живее Русия!
377
7
 
5
 
! Отговори
Hard преди 2 години
Ако наистина това я очаква, надали биха се оплакал украинците. Още един план Маршал. Ама къде ще са бушмените питам аз? В нежната прегръдка на жълтурите. Вместо картошки,...парен ориз. Вместо кирилица,..йероглифи. Кой ли изобщо го интересува Русия. Диваци.
376
4
 
2
 
! Отговори
Hard преди 2 години
Ако наистина това я очаква, надали биха се оплакал украинците. Още един план Маршал. Ама къде ще са бушмените питам аз? В нежната прегръдка на жълтурите. Вместо картошки,...парен ориз. Вместо кирилица,..йероглифи. Кой ли изобщо го интересува Русия. Диваци.
375
16
 
31
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Жалки сте и нямате сърце да видите мизерията, в която много българи тънат вече 30 години. Няма детски градини и училища за българските деца, но на украинските деца ще се осигурят. Няма пари за българите, но на украинците се дават безвъзмездно по 1200 лева на месец.Вашите родители вземат ли пенсия от 1200 лева, а колко хора работят за много по-малко извън София.Плачи за Украина, неразумний юроде, ти, който нямаш очи и сълзи за България.На България трябва да се помогне, защото гине като нация.
374
2
 
15
 
! Отговори
К преди 2 години
И Катин не беше истина!
373
16
 
15
 
! Отговори
Кики преди 2 години
В акт на безсилие матушка обсъжда въвеждане на крепостничество.За необразованите полегнали нашенски русофили това означава да се гътнеш там където си се родил , цял живот слугувайки на бащицата.Жалко съществуване така лелеяно от бездарната българска русофилия.
372
14
 
25
 
! Отговори
До лизача на ботуши преди 2 години
386, явно си мазохист и харесваш да лижеш ботушите на окупаторите. Ако това е 80 % от българския народ - срам ме е да съм българин. Но нека дойде "великата" Русия, нека върнат казармата, нека върнат 10годишното чакане за нова Лада или Москвич. А и нека върнат всички наши българи, които работят в "гнилата" Европа, а не в богатата и преуспяваща Русия. Грешиш недоносче, вече 80 % не вярват на сълзите на Москва. Пръскайте се от злоба и търсете друг работодател. Митрофанова спира рублите, жалки сте
371
12
 
21
 
! Отговори
До 392 преди 2 години
Защото явно гледаш само руските опорни точки,руснаците също бягат,засрамени,опозорени и нежелаещи да бъдат считани за убийци и мародери. Естествено говоря за интелигентните и образовани руски хора. Не говоря за *** хваната от тайгата,Сибир или монголската граница. Или продажниците на Кадиров. Срамно е след като "великата" руска армия се обърна за помощ към Чечня,Сирия и какви ли не още. "Проспериращата" руската икономика коленичи пред Китай. Колко руснака се върнаха от Европа в Русия. Нула
370
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Един депутат от БСП съвсем наскоро се изпусна и каза - ако дадем на Украйна военно-техническа помощ, целият ни електорат ще премине към Възраждане. Това значи, че левият електорат е изцяло фашизоиден, каквито са партия Възраждане, допълни проф. Янакиев."
369
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците до последно лъжеха, че няма да нападнат Украйна, но подло, непровокирано, с измислени мотиви нападнаха. Трябва ли да им се вярва. Руснаците са грандомани. Грандоманът по природа е подъл. Мижитурката страхливец по природа е предател. Това са снишаващите се.
368
12
 
15
 
! Отговори
Грешни бълнувания преди 2 години
Украйна и нацистка Германия са две различни неща. Тогава САЩ, Англия и много други страни бяха срещу нацистка Германия и на страната на СССР. Сега е обратното. Тези вярват ли си, като лъжат. А и Втората СВойна продължи 6 години. Или Путин е готов да убива 6 години, за да постигне целта си. Срам ме е, че до преди 40 дни харесвах Русия/никога Путин/. То сега като го написах май трябва да чествам 40 дни от смъртта на моето харесване на Русия. А и не сме в Израел да вярвам че обичта ми ще възкръсне
367
10
 
9
 
! Отговори
Димитров преди 2 години
Г.ДИМЙТРОВ КОЙ ГО ОТРОВИ ? НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ И ПРАВИТЕЛСТВА И ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ СЕГА ПЕНСИОНЕРА БИВШИЯ ЛЕТЕЦ Р.РАДЕВ. ЩЕШЕ ДА ИМ Е ПО ЛЕСНО И ПО В ПОЛЗА ЗА БГ НАРОДА ДА СА С РУСНАЦИТЕ АМА СА СИ ИДЕОТЧЕТА ПО РОЖДЕНИЕ ЗАРАДИ ТАКИВА СТРАДА БГ НАРОДА МАЛКО НАРОД АМА КОФТИ ПОЛИТИЦИ.
366
16
 
11
 
! Отговори
рушофилски курви преди 2 години
"Целта е една - да се дискредитира Русия...."..м0сковията сама го прави най добре
365
13
 
19
 
! Отговори
Чернобил преди 2 години
Навремето СССР с колко дни закъснение потвърдиха ядрената авария в Чернобил? Пак си помислете на коя страна сте и кои новини гледате. Руснаците не са виновни, виновно е правитеството им и тези, които ги подкрепят.
364
20
 
27
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Балканите ще се развиват нсамо, ако Русия победи. България ще бъде богата страна, ако се откопчи от ботуша на САЩ и ЕС. Трябва да тръгне с Китай и Русия, и Западът да бъде на комене, а не с разкол, корупция и посклаждане на войни да богатее. Трябва да плащат солено за всички доставки, които минават през Балканите.
363
16
 
20
 
! Отговори
Абее преди 2 години
Ужас укрите налазиха и тук коментарите
362
23
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 397 Да,има гнило цялата Русия е гнила.Днес показаха кадри как руските освободители си берат перални,климатици,телевизори и т.н. и се опитват да ги изпратят в Рассия през Беларус.От амеби,които мародерстват може да се очаква много повече.Едно време бяха същите гладни кучета и чакали.Навсякъде ходеха и сееха болести,крадене и изнасилвания.В момента наблюдавате СССР 2.0!Още преди месеци си знаех,че руската *** ще се въвлече в тази война и ще я загуби.Хващам се на бас!
361
23
 
12
 
! Отговори
Руската измееет преди 2 години
Освен, че са убийци и мародери са и хора без чест и достойнатво
360
5
 
12
 
! Отговори
msm преди 2 години
Егаси, тия циници не спират да лъжат и да бълват п О М и Я
359
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз мисля, че историята в град Буча е постановка. Руснаците влязоха в Крим, руски войски имаше в Сирия, наскоро в Казахстан и в нито един момент не са упражнявали зверства. Това са същите войници, няма как да се променят, още по малко да се промени тактиката за водене на война. Има нещо гнило тук.